Elke baby en elke ouder is uniek
Iedereen verdiend dus zorg op maat

Ik kom graag persoonlijk kennis maken. 
Dit kan al tijdens je zwangerschap.
Maar als de kraamverzorgende je gedag zegt en jullie vertwijfeld achter blijven is een belletje, appje of mailtje naar mij ook zo gedaan.
Kortom hoe en wanneer je contact opneemt is aan jou/ jullie

Ik ben inzetbaar voor 2-4-6 uur per dag.

2 uur

€ 47,50 per uur

4 uur

€ 45,00 per uur

Vanaf 6 uur

€ 40,00 per uur

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Moeder geniet van haar kind

Ik ben moeder en een ervaren pedagoog.
Ik kan jullie dus op veel vlakken ondersteunen.
En dat doe ik met heel mijn hart.

Je hoeft bij mij even niks te zijn, je mag je wentelen in mijn zorg voor jou en je baby.

Je kunt je onzekerheden met me delen, ik vind niks gek. Ik kan met je meedenken, zodat je weer wat lucht krijgt en weer verder kan.

Het kan zijn dat je baby veel huilt (en veel is voor de eén een uur en voor de ander een dag) dan kan ik met je meekijken waar het vandaan komt. Soms is het iets kleins, soms moeten we dieper graven, maar de oplossing vinden we samen.

Als de borstvoeding niet gaat zoals je het had bedacht of zoals je had gelezen, ben je misschien teleurgesteld of heb je het gevoel dat je faalt.
Ik kijk met je mee, waarschijnlijk komen we er samen uit. Mocht dat niet het geval zijn heb ik het juiste netwerk voor een andere goede professional.

Je bent kapot van de slapeloze nachten, je hormonen blijven maar gieren. Je lichaam moet weer op gang komen en dat kost veel energie.
Je wil douchen of naar buiten, met of zonder je baby.Het organiseren van zo’n eenvoudige bezigheid kun je ervaren als een megaproject.
Het kan in zo’n geval zijn dat ik je even “verplicht” een moment voor jezelf te nemen. Want zelfzorg is net zo belangrijk als zorg voor je baby.

En ook een meerling baren, vroeggeboorte, gecompliceerde bevallingen of een baby met een afwijking.
Er zijn genoeg redenen voor extra hulp NA de kraamzorg

Kortom in deze tijd die fijn zou moeten zijn, maar je het gevoel hebt dat het je even ontglipt, kan ik je ondersteunen en de basic trust versterken.

Moeder geeft borstvoeding aan kind

Baby's groeien van liefde, veiligheid en aandacht.